Staňte se našimi fanoušky na:

Holštýnský biftek

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupejte cibuli a nakrájejte na plátky. Cibuli osmahněte do zlatova na 2 lžících rozpáleného oleje, rychle míchejte. Potom vyklopte na talíř. Zbývající olej dejte do pánve a rozehřejte. Vložte bifteky a opékejte zprudka za častého obracení. Po 2 minutách, když jsou bifteky pěkně opečené, snižte teplotu. Hotové bifteky osolte a opepřete. Dejte na ně máslové hoblinky a servírujte. Cibuli dejte zpět do pánve a vmíchejte do vypečené šťávy. Dochuťte pepřem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |3. března 2013
Případně přidané foto není moje, nemám možnost fotit. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!