Staňte se našimi fanoušky na:

Hlívový salát s jogurtem a křenem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drcený kmín
  • kousek křenu
  • pepř (mletý)
  • listy salátu (na ozdobu)
  • 450 g hlívy ústřičné
  • 1 kelímek bílého jogurtu

Pracovní postup:

Houby nakrájíte na větší kousky a podusíte na trošce oleje s pepřem, kmínem a solí. Zakapete citronovou šťávou a necháte vychladnout. Podušené hlívy smícháte s bílým jogurtem, dochutíte strouhaným křenem. Skleněné poháry nebo misky vyložíte listem salátu, navršíte hlívovou směs a dáte do chladničky na 30 minut vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.baierova.58|20. května 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!