Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Masový nákyp

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Mleté maso promícháme s žemlí namočenou ve smetaně, žloutkem, osolíme a opepříme. Vše řádně našleháme se studeným vývarem. Vyšleháme si tuhý sníh z bílků, přidáme ho do směsi a nakonec přisypeme nasekanou petrželkou. Masovou směs dáme do zapékací mísy a pečeme v předem rozehřáté troubě. Masový nákyp podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!