Staňte se našimi fanoušky na:

Vařená vepřová žebírka

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Úzký pás z boku opereme a rozdělíme na dvě poloviny, zalijeme vařící vodou a uvaříme.Před dovařením přidáme do vývaru očištěnou kořenovou zeleninu, sůl, koření a maso dovaříme. Ovar podáváme s hořčicí, křenem, červenou řepou a různě upravenými zeleninovými saláty a krajíčkem chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Marika 3 |17. ledna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!