Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín s nivou

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
70× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme hermelín, rozpůlíme ho a doprostřed vložíme plátek nivy. Potom obalíme v trojobale a smažíme klasicky. Podáváme například s fazolkama. Nejlépe čerstvé, pokrájené podélně a jen udělané na páře. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |17. srpna 2013
Děkuji moc za 38 srdíček :) Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
uloženo Odpovědět
Lucinka |12. srpna 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
Michele |11. srpna 2013
Děkuji za 33 srdíček! :-) Odpovědět
oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Michele |10. srpna 2013
Děkuji za 32 srdíček! :-) Odpovědět
Januse |21. července 2013
výborné Odpovědět
i |17. července 2013
děláme Odpovědět
sarka.tuslova |16. července 2013
Hezké. Ukládám :) Odpovědět
kuchticek |9. července 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!