Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný losos s koprovým přelivem

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na koprový přeliv: 50 g majonézy, 50 g zakysané smetany, 1 lžička dijonské hořčice, 2 lžičky nasekané petrželky, 2 nasekaného kopru, 1 lžička citronové šťávy, citronový pepř, sůl, Postup Do kůže uděláme zářezy a vložíme citronový tymián. Z druhé strany lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, necháme odležet. Připravíme si přeliv. Do misky dáme všechny ingredience, osolíme, opepříme a řádně promícháme. Dáme do chladna a necháme proležet. Rozpálíme si grilovací pánev,potřeme směsí oleje a másla. Lososa grilujeme nejdříve kůží dolů asi 3 min. Poté ho otočíme a grilujeme z druhé strany taky asi 3 min. Doba grilování záleží na tom jak je losos vysoký. Podáváme s různě upravenými bramborami a přelité koprovým přelivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |24. srpna 2013
uloženo Odpovědět
M* |24. srpna 2013
hezké Odpovědět
jobovab |24. srpna 2013
dobré Odpovědět
milmach |24. srpna 2013
chutné Odpovědět
q |23. srpna 2013
dobré Odpovědět
pajunc |23. srpna 2013
úžasné!! přesně podle mého gusta ... ukládám :-) Odpovědět
Lenny |22. srpna 2013
hned bych si dala Odpovědět
jana.h |22. srpna 2013
to já můžu Odpovědět
Nika026|2. prosince 2014
Zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!