Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované vepřové řízky s hořčicí a křenem

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové řízky odblaníme, po obvodech nařízneme na několika místech, naklepeme, pokapeme olejem, opepříme a necháme v misce 1-4 hodiny odležet. Řízky osušíme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékáme 3 1/2-4 minuty. Obrátíme je, opět potřeme olejem a stejnou dobu opékáme na druhé straně. V kontaktním grilu, zahřátém na nejvyšší stupeň, je opékáme 1 1/2-2 minuty. Hotové řízky osolíme, potřeme hořčicí, posypeme křenem a podáváme s různě upravenými brambory a se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!