Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná krkovička

Autor receptu: freya (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky vložíme do marinády a necháme několik hodin odležet. Poté dáme na gril. Ostrá marináda:feferonky nasekáme a vymícháme se 3 lžícemi kečupu,lžičkou citronové štávy a 2 lžícemi oleje. Ochutíme solí a mletým pepřem. Bylinková marináda: 5 lžic oleje vymícháme s lžičkou tymiánu,bazalky,estragonu,několika zrnky zeleného pepře a soli. Vínová marináda: 8 lžic vína vymícháme s lžičkou drcených zrnek červeného pepře, lžičkou tymiánu, nasekaným česnekem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |11. listopadu 2013
grilované maso miluju 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!