Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná kachní stehna

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Stehýnka opláchneme a osušíme. Aby se lépe namarinovala a propekla, nařízneme je po celé délce podél kosti. Přísady na marinádu smícháme v misce, kachní stehýnka dobře potřeme touto směsí, dáme je do vhodné nádoby (mísy), zakryjeme fólií a necháme v chladu přes noc marinovat. Stehýnka položíme na grilovací misky a grilujeme je pomalu asi 15 minut kůží nahoru. Otočíme je a grilujeme ještě 15 minut kůží dolů. Pak je hned zabalíme do alobalu a necháme ještě 5 minut na grilu, aby byla dobře propečená i uvnitř. Můžeme podávat s čatní, vypečenou šťávou a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |17. ledna 2014
dobrota Odpovědět
milmach |5. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!