Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná játra po Španělsku

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat v chladničce odležet, aby získala jemnější chuť. Pak je opláchneme, nakrájíme na plátky, odblaníme je, po obvodech několikrát mělce nařízneme, lehce naklepeme a opepříme. Potřeme je olejem a grilujeme na mřížce grilu 3-31/2 minuty, pak je obrátíme, opět potřeme olejem a stejnou dobu pečeme i na druhé straně. Hotová játra mají být uvnitř růžová. Játra osolíme, přeložíme na talíře, přelijeme horkou směsí, kterou jsme připravili předem a podáváme s rýží nebo s opečenými brambory. Příprava směsi: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle a lžíci oleje, přidáme rozetřený česnek, sůl, kečup a dusíme minutu. Zalijeme je vínem, necháme přejít varem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|26. května 2013
To bude asi bašta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!