Staňte se našimi fanoušky na:

Golubcy s jeseterem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve připravíme náplň. Cibuli a žampiony jemně pokrájíme a orestujeme na rostlinném oleji. Rajče nakrojíme křížem, ponoříme do vřelé vody a očistíme od kůžičky a semínek. Pokrájíme na kostičky, přidáme k cibuli a houbám, ochutíme solí a pepřem, a podusíme 15-20 minut. Zelný list opereme a spaříme vřelou vodou. Filé jesetera nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Na list položíme plátek jesetera, náplň a přikryjeme druhým plátkem jesetera. List složíme jako obálku. Golubce opečeme z obou stran dorůžova, podlejeme smetanou a podusíme asi 15 minut. Hotový golubec položíme na talíř, podlejme smetanovým výpekem a ozdobíme snítkou petrželky nebo kopru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!