Staňte se našimi fanoušky na:

Gulášek

Autor receptu: Eva Maria Habáňová (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

TP: Cibulku nakrájime na jemno, maso omýt a osušit, nakrajet na kostičky. Na sádle (popř. oleji) orestujeme do růžova, petřželku (i jiné bylinky dle chuti), poté přidáme 1 lt vody rozpuštěný masox, sůl, lžíci kmínu, tři lžíce solamylu a tři lžičky papriky (může být chili, nebo pálivá). Vložíme do trouby na hodinu a půl (nemíchat, nic nedělat, odpočívat :) ) 250 C /1,5 hod. Vhodnou přílohou může být rýže, brambor, nebo chleba. Přeji Vám dobrou chuť. P.S: Pro žlučnikáře, můžete vše bez orestování smíchat a vložit do pekáče (může být i skleněná), je to také výborné! Jen masoxy rozpustit v teplé vodě, poté dolít do litru studenou s ostatními suroviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |5. března 2015
Gulášek chválím! Odpovědět
Jindriska8 |5. března 2015
kajošek kajošek 1 - kolikrát to sem budete psát,stačí jednou a tak se body nedělají! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!