Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš z hovězího srdce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srdce očistíme, vykrájíme žíly a tuhé části a zbytek nakrájíme na kostičky. Na osmažené cibuli s paprikou orestujeme maso, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Těsně před koncem vmícháme koření. Podáváme s knedlíkem, či rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |25. července 2014
ukládám Odpovědět
Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Pěkný gulášek. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!