Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš po italsku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Začneme jako obyčejně. Na oleji osmahneme cibuli společně s masem a přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, která se za chvíli rozvaří a guláš pěkně zahustí. Podlijeme vodou a dusíme, dokud není maso téměř měkké. Vmícháme kečup a feferonku pokrájenou na kousky společně s oloupanými, na kostičky před krájenými rajčaty a proužky papriky. Ještě chvilku dusíme, ale papriky musejí zůstat pevné. Podáváme s těstovinami a každou porci posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
skusím Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
dobrý nápad, zahustit cuketou, vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
zajímavé vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!