Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská čokoládová pěna

Autor receptu: petra22 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo, čokoládu, 75ml vody (a pokud chcete tak i alkohol) dejte do ohnivzdorné misky, tu postavte na hrnec s vroucí vodou a nechte rozpustit. Pak přimíchejte žloutky a případně i cukr, pokud chcete pěnu sladší. Bílky vyšlehejte na tuhý sníh. Jemně ho vmíchejte do zchladlé čokoládové směsi. Hmotu rozdělte do mističek a nechte v lednici ztuhnout na 2-3 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |11. listopadu 2013
dobrota, ukládám Odpovědět
3Katka3 |26. července 2013
Vypadá nádherně, určitě vyzkouším Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
skvele Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
freya |3. května 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!