Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzský toast s rybízovou omáčkou

Autor receptu: E- (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky toastového chleba namočíme do rozšlehaného vejce a osmažíme na másle s olejem dozlatova.Posypeme vanilkovým cukrem a doplníme rybízovou omáčkou,kterou připravíme z prolisovaného rybízového džemu,citronové šťávy a převařeného cukru s vodou.Omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |4. řijna 2013
dobré Odpovědět
M* |28. září 2013
mňáám Odpovědět
IVETULIATKO |27. září 2013
jojo to mnamka je Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!