Staňte se našimi fanoušky na:

Fazolové a hrachové lusky s máslem

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lusky cukrového hrachu nebo fazolky zbavíme vláken a dáme je vařit do slané vody. Abychom uchovali jejich zelenou barvu, musíme je vařit v odkrytém hrnci. Uvařené lusky necháme na cedníku okapat. Pak je vložíme zpět do hrnce, přidáme máslo a podle chuti i trochu cukru. Fazolové lusky překrájíme v půli nebo je krájíme šikmo na proužky. Jako přílohu podáváme brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. prosince 2012
moc dobré a zdravé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!