Staňte se našimi fanoušky na:

Fazole v rajčatové omáčce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Fazole oprané a namočené den předem uvaříme ve studené vodě. Rajčata opereme, nakrájíme, uvaříme a prolisujeme.Cibuli nakrájíme, vsypeme mouku, osmažíme a jíšku zředíme vývarem z fazolí a prolisovanými rajčaty a povaříme.Do omáčky vložíme fazole, osolíme, opepříme, okyselíme, osladíme, promícháme a chvilku povaříme. Fazole podáváme k vejcím, k salámu nebo teplé šunce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!