Staňte se našimi fanoušky na:

Falešný ruský kaviár

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lilek podélně rozřízneme, důkladně osolíme, potřeme olivovým olejem a položíme na vymazaný plech. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 25 minut. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na másle v pánvi orestujeme dozlatova. Do ní vmícháme očištěné a na kousky nakrájené houby, opečeme a podlijeme vodkou. Dusíme tak dlouho, dokud se všechna tekutina neodpaří. Odstavíme a dáme vychladnout. Střed vychladlého lilku vydlabeme a v misce vidličkou rozmačkáme. K němu pak přimícháme podušené houby,na jemno nasekané bylinky a nastrouhaný tavený sýr. Podáváme s tmavým chlebem nebo vekou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

alena.bartunkova.180|3. února 2015
Může to být mňamka, vyzkouším Odpovědět
janka.porubanova|25. března 2013
vyskusam...moze to byt dobre Odpovědět
ferry.koprda|20. února 2013
proboha co je to za blábol?????????????????????????????????????????????????????????? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!