Staňte se našimi fanoušky na:

Esíčková mlska

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozdrcená esíčka (najemno) promícháme se 125g změklého nakrájeného másla. Hmotu rozdělíme na poloviny a každou z nich napěchujeme na dno a boky do 2 formiček na tartaletky (prům. asi 11cm), necháme hodinu tuhnout v lednici. Nalámanou čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni, přilijeme 50g rozehřátého másla a smetanu a za stálého míchání spojíme. Odstavíme z ohně, vmícháme rum a necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě. Čokoládovou hmotu rozdělíme do ztuhlých korpusů, posypeme pistáciemi a necháme 2 hodiny tuhnout v lednici. Nakonec posypeme perličkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!