Staňte se našimi fanoušky na:

Drůbeží vývar

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí skelety opláchneme a vložíme do studené vody. Přidáme bobkový list, kuličky pepře a nového koření, sůl a přivedeme k varu. Z hladiny sbíráme vzniklou pěnu. Přiklopíme a na mírném ohni vaříme nejméně 2 hodiny... Čím déle, tím lépe :) Hotový vývar slijeme a vrátíme na mírný plamen, jen aby lehce probublával. Mezi tím obereme maso ze skeletů, nakrájíme na jemno a vrátíme zpět do polévky. Mrkev a celer nakrájíme na tenké nudličky nebo malé kostičky, osmahneme na másle a dáme do vývaru. Než se nám uvaří domácí nudle necháme vývar probublávat. Na talíř dáváme nejdříve nudle a pak je zalijeme vývarem. Polévku ozdobíme nasekanou petrželkou, případně bylinkami. Stejně výborný je vývar i ze skeletu z kohouta či slepice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!