Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí rybízová marmeláda

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celý červený a černý rybíz dáme v hrnci vařit na 30 minut, pak jej dobře propasírujeme a odměříme si množství šťávy. Na jeden litr šťávy dáme 1 kilogram krystalového cukru a na slabém plameni vaříme od varu ještě 35 minut. Případnou pěnu sbíráme. Nalijeme do čistých skleniček, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |30. srpna 2013
mnam Odpovědět
vera.sucha.50 |10. června 2013
dělám podobně Odpovědět
Katty148 |3. května 2013
Děkuji !!!! Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
já také Odpovědět
lucka9 |2. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Márč |30. dubna 2013
to je nejlepší marmeláda na linecké cukroví...:-) Odpovědět
betula|30. července 2013
zkusím Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
milasyp|30. dubna 2013
také dělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!