Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí ruská zmrzlina

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
135× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zvlášť vyšleháme smetanu, sníh z bílku a žloutky s práškovým cukrem. Do pěny ze žloutků a cukru opatrně vmícháme sníh a pak vyšlehanou šlehačku. Do vhodné nádoby dáme dortové oplatky nakrájené na 4 obdélníky a na ně navrstvíme hmotu. Dáme do mrazáku a po půl hodině hmotu promícháme (pak ještě 2x )... Po 1 a 1/2hodině uhladíme povrch a přikryjeme dalšími 4 obdélníky a necháme do dalšího dne zamrazit. Na fotce je to jinak, protože jsem měla na to ukrutnou chuť a hlavně muži se podařilo zdrcnout šlehačku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu luxusně ;-) Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
vypadá to krásně Odpovědět
Gabrielle |15. května 2013
někdy vyzkouším :) Odpovědět
lux |14. května 2013
tak to bych si dala hlavně teď když začíná být venku teplo Odpovědět
Barficka |14. května 2013
tak to bude něco pro naše dítka :O) díky za tip Odpovědět
Zůz |14. května 2013
Domácí ruskou zmrzlinu jsem ještě nikdy neviděla, super! Odpovědět
eviti |14. května 2013
ta bude dobrá Odpovědět
snilek21 |14. května 2013
jé, to bych si dala :-) Odpovědět
Márč |13. května 2013
Velmi zajímavý, ale určitě chutný recept...ukládám k vyzkoušení...:-) Odpovědět
pajunc |13. května 2013
to bude dobrota :-) ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!