Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lahodný čokoládovo-skořicový tvaroh

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
77× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni rozpustíme 50 g hořké čokolády a necháme ji zchladnout. Dotuha vyšleháme smetanu ke šlehání s 1 vanilkovým cukrem. V míse si ušleháme tvaroh s moučkovým cukrem a skořicí, přilijeme zchladlou čokoládu, spojíme a vmícháme šlehačku. Hmotu rozdělíme do misek /skleniček / a necháme alespoň 4 hodiny nebo přes noc vychladnout. Podáváme jako dezert, můžeme zdobit šlehačkou. P.S. Domácí tvaroh mi připomína něčím můj milovaný termix, ale tento je přece jen mnohem chutnější, no zkrátka nemá konkurenci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |18. února 2013
je výborný Odpovědět
petr.helman.5|21. dubna 2015
Zkusím Odpovědět
sitm|20. února 2014
čokoládu můžu na všechny způsoby, takže ukládám:-) Odpovědět
Aggie|16. května 2013
super :-) Odpovědět
uuu|13. května 2013
hezké Odpovědět
adriana.kohutova|8. května 2013
taky ukládám a zkusím :-) Odpovědět
croky|6. května 2013
mnam Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!