Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí karamelový likér

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Plechovky kondenzovaného mléka na vrchní straně víčka dvakrát propíchnout, aby z nich mohla vycházet pára a dát na dvě hodiny vařit do hrnce s vodou. Voda by měla dosahovat do dvou třetin výšky plechovek. Nechat vychladit. Zatím uvařit z mléka a pudink. prášku pudink, nesladit a také nechat vychladit. Pudink pak rozmixovat ve větší nádobě, přidat uvařené kondenzované mléko a šlehat do hladké konzistence, postupně přilévat rum. Vlít do lahví a skladovat v ledničce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |22. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
gwendy |4. května 2013
mňam Odpovědět
kattyr |7. března 2013
Znám, je výborný, vždycky hned zmizí Odpovědět
007levap|3. května 2013
také děláme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!