Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí jablečný čaj

Autor receptu: lucie.l.farova (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • slupky , 3-4 kusy jablko
  • 1 l voda

Pracovní postup:

Když při pečení moučníku potřebujeme oloupaná jablka, slupky nevyhodíme a uděláme si z nich čaj. Slupky vaříme ve vodě asi 10-15 minut. Poté necháme asi 20 minut stát. Čaj scedíme ochutíme medem a citronovou šťávou. Můžeme podávat teplý i studený.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |30. června 2013
dobrý tip jak využít jablka :) Odpovědět
Šuldeska |30. června 2013
Výborný. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!