Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí hrachovka

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na kostky, přidáme mražený hrášek, prohřejeme, zasypeme moukou, osmažíme a zalijeme vroucí vodou, nebo vývarem. Osolíme a vaříme do měkka. Když je hrášek měkký rozmixujeme tyčovým mixérem, zjemníme smetanou, dochutíme solí, podle hustoty ještě zahustíme a převaříme. Podáváme s opečenou houskou.(já opékám nakrájený toustový chleba na sucho na pěčícím papíru v troubě na 150 stupňů, uzavřené v dóze to vydrží dlouho). Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |30. května 2013
už se ji dlouho chystám uvařit :-) Odpovědět
lucie.l.farova |30. května 2013
ta je suepr Odpovědět
Barficka |30. května 2013
mňamka Odpovědět
Leia |30. května 2013
tu musím vyzkoušet! Odpovědět
anasy |30. května 2013
mňamka! Odpovědět
sarka.tuslova |29. května 2013
Vypadá krásně :) Odpovědět
luckymili|25. února 2015
špatná kategorie Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!