Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr za 10 minut

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
47× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami jako je koření a tak. (záleží jakou příchuť sýru chceme) a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darma |12. června 2014
a není tam ta soda moc cítit? četla jsem recenze, že se to někdy nedá ani jíst, tak nevím... Odpovědět
kockaviky |15. prosince 2013
to musím vyzkoušet Odpovědět
jaroslav.hulka |15. prosince 2013
Sýry nejím , ale zkusím vytvořit pro manželku s příchutí šunky. Odpovědět
Monique |15. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Jindriska8 |3. řijna 2013
To vyzkouším! Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
super Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
Lucie Dubská |14. srpna 2013
mnamka Odpovědět
piskotka |2. července 2013
to musím vyzkoušet, taky mě to zajímá Odpovědět
dagmar.vrbicka |10. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!