Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tabulková čokoláda

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo rozpustíme, smícháme se vším do hladka, nalijeme do formy a necháme ztuhnout. Pokud uchováte, tak v chladu a suchu. Do hmoty můžete přidat dle chuti nadrobno sekané ořechy nebo rozinky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
1*** Odpovědět
VELKAKOKI |18. srpna 2014
POVEDLA SE = KRÁSNÁ FOTKA Odpovědět
Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
dobré Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Alma |27. července 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!