Staňte se našimi fanoušky na:

Dušené vepřové kotlety

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme a připravíme stejně jako přírodní kotlety. Osmažíme je po obou stranách dočervena.Maso přendáme do kastrůlku, okmínujeme a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání vývarem a vínem do změknutí. Do měkkých kotlet přidáme máslo, šťávu zamícháme a ihned podáváme. Ke kotletám podáváme smažené nebo vařené brambory a saláty ze syrové zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!