Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládový sorbet

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpusťte čokoládu v nádobě s dvojitým dnem na mírném plameni. Promíchávejte, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Odstavte a nechte vychladnout. Svařte v kastrolku na středním plameni vodu s cukrem a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Vmíchejte čokoládu. Odstavte a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Chlaďte 30 minut v lednici. Přendejte směs do zmrzlinového strojku a podle návodu vyrobte ze směsi zmrzlinu. Pokud nemáte zmrzlinový strojek, dejte směs v kovové míse do mrazničky. Vždy když začne tuhnout, ušlehejte elektrickým mixérem nebo ručně do krémová. Opakujte třikrát až čtyřikrát, dokud sorbet nebude hustý a tuhý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
3Katka3 |11. června 2013
Hned bych si dala, ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!