Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové frapé

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Dejte do kastrolku cukr, vanilkový lusk a vodu a na středním plameni přiveďte k varu. Zmírněte plamen a nechte pobublávat 5 minut. Prosijte kakao do menší mísy. Odstavte sirup z ohně a nalijte ho trochu na kakao, abyste vytvořili pastu. Dobře ji promíchejte, aby v ní nebyly hrudky, a pak vmíchejte po troškách zbytek sirupu. Rozmíchejte dohladka. Vanilkový lusk nechte ve směsi. Nechte vychladnout a pak dejte vychladit do lednice. Vychlazený sirup přeceďte. Naplňte 4 vysoké sklenice drceným ledem. Nalijte sirup na led a zastříkněte limetkovou šťávou. Okamžitě podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Teris19 |25. řijna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!