Staňte se našimi fanoušky na:

Čočka s uzeninou a volským okem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čočku namočit (čím déle je namočená, tím kratší dobu vaříme) a uvařit, scedit a nechat chvíli okapat, pak uložit v teple. Na másle nechat zesklovatět nasekanou cibuli, přidat čočku a utřený česnek, zamíchat a podle chuti osolit. Klobásu lehce nařezat a opéct, pak usmažit volská oka. Poznámka: Čočku lze připravit i např. se ztracenými vejci - příprava: vejce rozklepnout do vroucí osolené a octem okyselené vody. Protože se nepřipravují na tuku, jsou méně kalorická.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |31. ledna 2014
Osvědčená klasika :-) Odpovědět
kymlal |31. ledna 2014
dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!