Staňte se našimi fanoušky na:

Čínské krůtí bifteky

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso pokrájíme na tenké nudličky, přidáme jemně pokrájený pórek nebo cibuli, škrobovou moučku, vejce, sójovou omáčku a koření. Dobře promícháme a necháme krátce v chladu odležet. Masovou směs klademe lžící do rozehřátého tuku, rozetřeme na placičky - biftečky a smažíme dozlatova po obou stranách. Podáváme s opékanými brambory či hranolky nebo jen s chlebem, obložíme zeleninou a podle chuti dáme tatarku. Stejným způsobem můžeme použít i kuřecí maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
sussan |2. dubna 2013
Děláváme podobné, jen bez pórku a cibule. ;) A je to mňamka. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!