Staňte se našimi fanoušky na:

Čína podle Pitrys

Autor receptu: Pitrys (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na kostičky a smícháme s kořením, škrobem, sójovou omáčkou a olejem. Necháme uležet alespoň 2 hodiny (klidně i přes noc). Maso osmažíme spolu s mrkví (nakrájenou na nudličky), pórkem a houbami Shiitake. Osolíme. Přilijeme trochu vody a celou směs na chvilku podusíme. Na konci vaření přidáme ústřicovou omáčku a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |1. řijna 2013
bezva varianta, ukládám :-) Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Děkuji vyzkouším. Odpovědět
planeta |15. května 2013
s houbami Shiitake mám čínu moc ráda Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |15. května 2013
Zajímavá čína. Vyzkouším z kuřecího masa::-) Odpovědět
sari |15. května 2013
uložím Odpovědět
JanaB |15. května 2013
Hezké foto. Možná vyzkouším. Odpovědět
eviti |15. května 2013
určitě vyzkouším - čínu mám ráda Odpovědět
Dita10|15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
korrrinka|15. května 2013
Uložím a také vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!