Staňte se našimi fanoušky na:

Čína do housky

Autor receptu: tepito (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi necháme na oleji zesklovatět kostičky cibule.Přidáme maso,nakrájené na malé kostičky,nakrouhané zelí,soj. omáčku,sůl,cukr,kari,kmín a necháme vařit.Mírně podlijeme vodou-ne moc,zelí pustí šťávu.Na chvíli přiklopíme pokličkou,aby maso změklo. Hotové ještě teplé vkládáme do rozpůlených housek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |2. listopadu 2013
To bude dobrota 1* Odpovědět
q |28. srpna 2013
uloženo Odpovědět
-3 |21. srpna 2013
dobré a hezké Odpovědět
Bohu |2. července 2013
vyzkouším nejen v housce, ale i s rýží :D Odpovědět
Januse |24. června 2013
dobrý nápad Odpovědět
Arabela |23. června 2013
1+++ Odpovědět
Lenny |18. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Paříž|29. srpna 2013
tak to neznám Odpovědět
vevet888|13. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!