Staňte se našimi fanoušky na:

Cikánský guláš

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
58× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kostičky masa a chvíli společně smažíme, dokud se nevysmaží šťáva. Podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni. Hovězí změkne v papiňáku asi za 45 minut, slepice o trochu dříve. Do měkkého masa vmícháme zeleninu nebo lečo, klobásu pokrájenou na kolečka, kousky nakrájené feferonky. Zahustíme podle potřeby hrstkou mouky nebo lžičkou solamylu namočeného ve třech lžících studené vody. Přidáme utřený česnek a podle potřeby dosolíme. Omáčku se solamylem už nesmíme dlouho vařit. Pokud jsme použili mouku, musíme ji naopak ješte dvacet minut provařit, aby se ztratila moučná chuť. Guláš nejlépe chutná s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aknalb |6. května 2013
vypadá moc dobře :-) Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
hm lakavé zkusim Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
vypadá dobře Odpovědět
Sofii |4. dubna 2013
parádní :-) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
jana.remkova.7 |3. února 2013
Miluji guláše!! Odpovědět
brenda |3. února 2013
také zkusím Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
vypadá moc pěkně Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
paráda všem doporučuji Odpovědět
deda|16. září 2015
Kdy tam dáváš papriku ????????? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!