Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestová omáčka

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chřest opláchneme a odřízneme dřevnatou část. Spodní třetinu oloupeme. Nakrájíme na tenké řezy.Šalotku oloupeme a nasekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme tuk.Klobásu vytlačíme jako malé knedlíčky přímo do oleje a opečeme. Přidáme chřest, šalotku a vše opečeme. Směs zředíme vínem a povaříme 4 minuty. Přilijeme vývar a smetanu a vaříme 5-6 minut. Nakonec omáčku zahustíme jíškou a ochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!