Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňská pikantní bílá klobáska

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klobásu opláchneme a rozdělíme na 8 stejně velkých dílů. Před nakrájením na porce klobásku vždycky překroutíme, aby nevytekla. Jednotlivé díly stočíme jako šneka a propíchneme špejlí. Hladkou mouku, bílý pepř, sladkou i pálivou papriku a chilli koření promícháme. Klobásky v okořeněné mouce obalíme a potom pomalu opékáme na pánvi, na malém množství horkého oleje. Jako přílohu volíme brambory na jakýkoli způsob - kaše, vařené, salát aj.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |2. ledna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!