Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovy špalíčky s pečeným bramborem

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
308× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, žampiony na malé kostičky nebo plátky, cibuli na kolečka a česnek rozmačkáme. Pekáček vylijeme trochou oleje. V míse smícháme maso, celé papričky, žampiony, cibuli, česnek, kečup, pepř, ml.papriku a sůl. Hotovou směs dáme do pekáčku, podlijeme vodou, zaděláme alobalem nebo poklopem a pečeme v troubě asi hodinu. Po hodině pokrm odkryjeme a dopečeme ještě asi 15 minut. Kdo má rád šťávu, tak si maso po odkrytí trošku podlije a dopeče. Pečené brambory: brambory okrájíme a nakrájíme na čtvrtky, omyjeme a osušíme (aby se nám nepřilepily na pekáč). Dáme do pekáče, osolíme, posypeme sušeným česnekem, sladkou ml. paprikou, zakapeme olejem, promícháme a upečeme dozlatova. Poznámka Na fotce je porce bez žampionů a papriček. Pekla jsem na dvakrát kvůli dětem. Nemají rádi houby a ostrá jídla jim také nedávám. Dcera je velmi vybíravá v mase, ale tohle vychvalovala až do nebe.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

alena.bartunkova.180|12. března 2015
Vypadá to velice pěkně, ráda vyzkouším, musí to být mňamka Odpovědět
Jana 9|10. března 2015
vyzkouším,1+++ Odpovědět
gabcik|19. února 2015
Prave jsem dokoncil obed a ochutnal. ja to vyborne jen jsem musel par zmen nesnasim kecup a vubec umelotiny tak jsem dal rajcatka a rozvaril. A misto papricek ktere jsem nemel po ruce dal spicku susene palive papriky . Jinak vyborne. Rad si zopakuji :-D Odpovědět
ira|15. listopadu 2014
dnes vyzkouším Odpovědět
krups|21. řijna 2014
vypadá to krásně, vyzkouším Odpovědět
milena.kosatkova.7|4. května 2014
mili ráda vyzkouším Odpovědět
Sihy|13. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
vera.baierova.58|10. února 2014
vypadá to moc dobře Odpovědět
PAVEL 9|18. ledna 2014
přidat trochu portského, červenou kapii a kuřecí játra a pak je to ještě chutnější Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|17. ledna 2014
zkusím vypada to skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!