Staňte se našimi fanoušky na:

Čertíčkovo pošušňání

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, na obvodu je nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme asi 20 minut odležet. Na kolečka nakrájenou cibuli osmažíme na oleji v tlakovém hrnci, plátky masa poprášíme moukou, kterou zamáčkneme a opečeme je v hrnci po obou stranách. Zalijeme vřelou vodou, přidáme koření a masox a dusíme 30-40 minut. Měkké maso vyjmeme, do vařící omáčky nalijeme smetanu, hořčici, sůl a 5-6 minut povaříme. Procedíme, přidáme houby, citronovou šťávu, a maso prohřejeme. Vhodnou přílohou je rýže a houskový knedlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!