Staňte se našimi fanoušky na:

Čalamáda

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mixéru dáme ocet, sůl, semínka a spustíme. Pak přihazujeme pokrájené zelí, papriky, cibuli a cukr. (U cibule pamatujeme na její větší čpavost.) Mixujeme asi 2 minuty, až dostaneme hustou zelenou kaši, kterou dáváme do sklenic a povážeme. Podáváme ji místo hořčice k pečenému masu, uzeninám, užijeme ji pod maso a do omáček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |25. ledna 2014
zajímavé Odpovědět
laetti |15. května 2013
dobrota Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
tak to milujeme Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
hodně zvláštní Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!