Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzové pirohy s pancettou

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory nastrouháme, asi 5 lžic smícháme s moukou, vajíčkem a trochou soli (bude-li těsto příliš tuhé přidáme až 200ml vlažné vody). Pak smícháme brynzu, zbytek brambor, sůl a pepř. Těsto vyválíme a vykrojíme kolečka, do každého dáme lžičku náplně a okraje přitlačíme k sobě. Nasypeme do vroucí vody a vaříme dokud nevyplavou (po vyplavání vaříme ještě 3 minuty). Na talíři polijeme zakysanou smetanou, posypeme pancettou a pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!