Staňte se našimi fanoušky na:

Březnovky smažené s kvasnicemi

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • 60 g droždí
  • 600 g hub březnovek
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule

Pracovní postup:

Na oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, jak zrůžoví přidejte rozdrobené kvasnice a sůl, za stálého míchání zahřívejte asi 4 minuty. Pak přidejte nakrájené březnovky a za stálého míchání smažte na prudkém ohni. Jak houby změknou jezte je s bramborem nebo jako pomazánku na topinkách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!