Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavský řízek

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
219× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlejeme vodou a dusíme téměř doměkka. Šťávu dochutíme kečupem, případně dopepříme a dosolíme a dodusíme. Nakonec ji zahustíme moukou a provaříme. Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dajul |19. února 2013
dobrota Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |17. února 2013
super maso Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Vyzkoušíme, ochutnáme. Odpovědět
Šuldeska |10. února 2013
Mám rada. Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |30. ledna 2013
Nikdo tě přece nenutí. Je to skvělé jídlo, za tím si stojím, nikdy nic nezbyde.. Odpovědět
biglol |27. ledna 2013
pěkný recept, zkusím Odpovědět
trnecek |25. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Yvajs |25. ledna 2013
vypadá to dobře skusím jestli to i tak chutná Odpovědět
Bábrle Inka |25. ledna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!