Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové sladké šlejšky smažené

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Horké uvařené brambory oloupeme, prolisujeme, zasypeme krupicí, přidáme mouku, vejce, sůl a vypracujeme hladké těsto. Z hotového těsta vytvoříme šišky (šlejšky) a smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova. Horké obalíme v moučkovém cukru. Podáváme se švestkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |18. června 2013
dobrota Odpovědět
planeta |22. května 2013
jsou dobré i se sladkou strouhankou Odpovědět
laetti |16. května 2013
neobvyklé Odpovědět
miuka |16. května 2013
tohle by šlo udělat klasicky i s mákem, ne? Odpovědět
blanca.mysicka |16. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
lvodakova |27. března 2013
mm, už se mi sbíhají sliny, určitě doma uvaříme :) Odpovědět
Romik |25. března 2013
tak to skusim Odpovědět
Trudka4 |17. března 2013
Láká mě tento recept vyzkoušet. Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
neznám, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!