Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory pečené s klobásou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1.Lžíci oleje rozpalte v pánvi, přidejte cibuli, česnek a papričku, čtyři minuty opékejte doměkka. Přidejte pepř a pálivou papriku, promíchejte. Do pánve přidejte i konzervu nakládaných rajčat a na mírném plameni přiveďte k varu. Nechte dvacet minut probublávat, dokud omáčka nezhoustne. Dobře osolte, a pokud máte raději hladší konzistenci omáčky, rozmixujte ji tyčovým mixérem. 2.Mezitím brambory patnáct minut povařte v osolené vodě. Ve velké pánvi nasucho opražte klobásu pokrájenou na plátky. Nechte ji lehce pustit tuk, přidejte druhou lžíci olivového oleje a pak i scezené a osušené brambory a na mírném plameni opékejte doměkka. Vmíchejte zhoustlou omáčku a podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tamata |26. listopadu 2012
dobrota :) dobrota :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!