Staňte se našimi fanoušky na:

Boloňská omáčka (skoro jako špagetka)

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hlubší pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme pomleté maso, já přidala vepřovou masovou konzervu, očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli a na malé kostečky nakrájenou mrkev a za stálého míchání opékáme, dokud maso nezhnědne. Přidáme očištěný a prolisovaný česnek, podlijeme vývarem a přidáme rajský protlak. Podle chuti osolíme, okořeníme mletým pepřem a krátce podusíme. Můžete přidat čerstvá rajčata nebo z konzervy. V tomto případě omáčku mícháme dokud nezhoustne. Je možnost dochutit jí ještě oreganem. S masem z konzervy chutná jako špagetka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucie.ruliskova |22. března 2013
zajímavé Odpovědět
Lada 3|7. února 2014
:-) vyzkouším :-) Odpovědět
bresta|25. září 2013
Určitě to stojí za vyzkoušení Odpovědět
Aggie|19. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!