Staňte se našimi fanoušky na:

Boeuf Stroganov

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso dobře naklepeme,osolíme,opepříme a nakrájíme na úzké proužky,které lehce obalíme v hladké mouce.Na pánvi na másle necháme zpěnit pokrájenou cibuli,pak přidáme pokrájené maso a opékáme asi pět minut za stálého míchání.Paktrochu podlijeme vývarem z masoxu a susíme jěště asi dvacet minut,až je maso měkké.Do zbylého vývaru přidáme plnotučnou hořčici,kečup,drobně nakrájenou kyselou okurku a necháme přejít varem.Nakonec přidáme zakysanou smetanu a prohřejeme.Podáváme s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!