Staňte se našimi fanoušky na:

Bílá valašská kyselica

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Několik oloupaných brambor pokrájíme a uvaříme v osolené vodě okořeněné kmínem. Brambory vybereme a v téže vodě udusíme zelí s rozdrceným bobkovým listem a mletým pepřem. Mouku rozkvedláme v mléce, za stálého míchání ji svaříme do zhoustnutí, přidáme brambory, kysané zelí a podle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |29. prosince 2014
V receptu jsou 2 druhy zelí?? Dušené hlávkové?? a pak kyselé?? V ingrediencích ani jedno. :) Odpovědět
Makitka |8. března 2014
přídávám žampiony a je super Odpovědět
candlemania |8. června 2013
super Odpovědět
kote19 |27. února 2013
skusím :) Odpovědět
monies87 |18. února 2013
ukládám a určitě vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
do valašské kyselice patří kysaná smetana Odpovědět
planeta |30. listopadu 2012
recept se mi líbí, vyzkouším Odpovědět
Ovečka|25. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!